20 нояб. 2011 г., 11:41

Рана в душата 

  Поэзия » Другая
514 0 1

На нашето дърво отсреща се видяхме,

на мястото на любовта за целувката последна,

любима моя, сладка моя, знам, че пак ще дойдеш там,

на уреченото място за един последен танц.

 

И виждам аз, така и става,

при мене ти дойде,

но оставяш ми ти, мила,

тази рана лютива.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??