Съблечи си душата,
остани по сърцето
и топлите думи кажи.
Кратък е нашият път към небето,
дълги са само мечтите ни.
Малкото щастие
много го чакахме,
после всеки на някъде сви.
Болка сподавена,
вик след причастие
и тъжни, и слепи очи.
© Ивон Все права защищены