28 мар. 2012 г., 01:50

Разчистване 

  Поэзия » Другая
460 0 2

Забравям имената
на мъчители,
на слабите,
които ме предаваха.
Лицата им
сега са просто зрители
във тъмна зала;
мене осветяват
в коронния ми номер -
да съм друга,
различната от тях.
И без усилие
забравям имената
на разрухата -
освобождавам памет
за спасители.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??