28 mar 2012, 1:50

Разчистване 

  Poesía » Otra
450 0 2

Забравям имената
на мъчители,
на слабите,
които ме предаваха.
Лицата им
сега са просто зрители
във тъмна зала;
мене осветяват
в коронния ми номер -
да съм друга,
различната от тях.
И без усилие
забравям имената
на разрухата -
освобождавам памет
за спасители.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??