7 авг. 2010 г., 16:09

Разделени 

  Поэзия » Любовная
539 0 0

Розите побеляват,

когато не си с мен.

Бутилката вино пресъхва,

очите почервеняват.

 

Мъката, Господи,

не ще ли спре,

когато тя не е близо.

 

Небето вече –

няма да е ярко синьо.

Морето ще се напълни с Надежди,

които не ще ли някога се сбъднат и летят.

 

06.08.10 г.

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??