7 ago 2010, 16:09

Разделени 

  Poesía » De amor
540 0 0

Розите побеляват,

когато не си с мен.

Бутилката вино пресъхва,

очите почервеняват.

 

Мъката, Господи,

не ще ли спре,

когато тя не е близо.

 

Небето вече –

няма да е ярко синьо.

Морето ще се напълни с Надежди,

които не ще ли някога се сбъднат и летят.

 

06.08.10 г.

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??