22 сент. 2012 г., 14:00

Разделени 

  Поэзия » Любовная
1041 1 0

Ти си там, а аз съм тук
и вярвам, че и тебе те боли.
Разделени един от друг,
ронех аз неспиращи сълзи.

 

Някой ден ще сме едно цяло,
някой ден... може би.
Аз ще те чакам, каквото и да става.
Дори, дори да ме боли!

 

Не знаеш колко силно вярвам
в нашата любов голяма!
Не знаеш колко много аз те искам,
дори и тебе да те няма!

© Христина Юлианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??