22.09.2012 г., 14:00 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
1039 1 0

Ти си там, а аз съм тук
и вярвам, че и тебе те боли.
Разделени един от друг,
ронех аз неспиращи сълзи.

 

Някой ден ще сме едно цяло,
някой ден... може би.
Аз ще те чакам, каквото и да става.
Дори, дори да ме боли!

 

Не знаеш колко силно вярвам
в нашата любов голяма!
Не знаеш колко много аз те искам,
дори и тебе да те няма!

© Христина Юлианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??