16 мар. 2016 г., 23:50

Разделяне 

  Поэзия » Другая
377 0 4

Тя увяхна

 

като тъничко цвете

със изтръгнати корени,

а ръцете ми

умолително

беше сграбчила

 

със надеждата

милостиво животът 

да пусне през процепа 

влажни пориви.

За последно.

Уви.

 

Светлината зави с одеяло

очите угаснали.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??