- Къде?
- В звездите.
- Когато?
- Когато пеят във нощта.
- С кого?
- С когото изберат.
- А как?
- Както те решат.
- А иначе?
- И те не знаят още.
- Защо тогава...
- За да запееш с тях.
- А ... любовта?
- Не ще я те забравят.
- А аз?
- Предходното ще ти подарят.
- А ... той?
- И той ще бъде там.
- Където?
- Където си и ти.
- А ние?
- Ще има "ние", обещават.
- А те?
- И те.
- Ами какво?...
- Каквото стане.
- Ще зная ли?
- Ще знаеш, още как.
- Ами кога?
- Когато всичко мине.
- Толкова ли късно?
- Достатъчно е засега.
- Те няма ли да споделят?
- Не, няма, забрави това!
- Да чакам?
- Да, чакай!
- Сама?
- Сама, сама...
- Но докога?
© Девора Все права защищены