15 feb 2006, 11:29

Разговор с луната 

  Poesía
1057 0 4

 

- Къде?

- В звездите.

- Когато?

- Когато пеят във нощта.

- С кого?

- С когото изберат.

- А как?

- Както те решат.

- А иначе?

- И те не знаят още.

- Защо тогава...

- За да запееш с тях.

- А ... любовта?

- Не ще я те забравят.

- А аз?

- Предходното ще ти подарят.

- А ... той?

- И той ще бъде там.

- Където?

- Където си и ти.

- А ние?

- Ще има "ние", обещават.

- А те?

- И те.

- Ами какво?...

- Каквото стане.

- Ще зная ли?

- Ще знаеш, още как.

- Ами кога?

- Когато всичко мине.

- Толкова ли късно?

- Достатъчно е засега.

- Те няма ли да споделят?

- Не, няма, забрави това!
- Да чакам?

- Да, чакай!

- Сама?

- Сама, сама...

- Но докога?

© Девора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??