Разстреляй ме с истини,
тъй както ти можеш!
И с устни разискрени
по голата кожа
надипляй куп татуси –
без болка иглички.
Разцъфнали кактуси
ще има за всички.
Така е в пустинята –
след пясък – оазис.
Безводно е името
което запазих,
за тебе измислено,
мой странник лелеян.
Разстреляй ме с истина.
Дано оцелея!
© Елия Все права защищены