7.09.2017 г., 16:10 ч.

Разстреляй ме с истина 

  Поезия » Любовна
392 2 8

Разстреляй ме с истини,

тъй както ти можеш!

И с устни разискрени

по голата кожа

надипляй куп татуси –

без болка иглички.

Разцъфнали кактуси

ще има за всички.

Така е в пустинята –

след пясък – оазис.

Безводно е името 

което запазих,

за тебе измислено,

мой странник лелеян.

Разстреляй ме с истина.

Дано оцелея!

 

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??