18 апр. 2017 г., 12:13

Ердоган спечели референдума в Турция! 

  Поэзия » Гражданская
239 0 0

Демокрацията в Турция умира,

никой не може да го спира.

Ердоган на Аллах да благодари,

че народът ще го боготвори.

В стремеж към абсолютна власт

той спечели народния глас.

Всичко от Ататюрк насетне

новият "Цезар" в бездната ще метне.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??