Демокрацията в Турция умира,
никой не може да го спира.
Ердоган на Аллах да благодари,
че народът ще го боготвори.
В стремеж към абсолютна власт
той спечели народния глас.
Всичко от Ататюрк насетне
новият "Цезар" в бездната ще метне.
© Георги Todos los derechos reservados