Няма да има в "Белене" атомен блок.
Следователно ще са високи цените на ток.
"Няма за това пари в държавния бюджет."
Туй ни каза генералът, бивш кмет.
Обаче има пари да вози бистришките тигри със самолет.
А бедният народ кучета го яли.
Да помисли той за неволята му - едва ли!
© Георги Все права защищены