26.01.2013 г., 14:48 ч.

Референдумът за "Белене" 

  Поезия » Гражданска
475 0 0

Няма да има в "Белене" атомен блок.

Следователно ще са високи цените на ток.

"Няма за това пари в държавния бюджет."
Туй ни каза генералът, бивш кмет.

Обаче има пари да вози бистришките тигри със самолет.

А бедният народ кучета го яли.

Да помисли той за неволята му - едва ли!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??