Прозорец, светлина, небе.
Смях, невинност и дете.
Игри, паркове, катерушки.
Изведнъж белоснежни вихрушки...
Езеро, пера и кръв...
Червени точки по приказната белота...
- Защо уби синигера, дете?
- Заради медения глас, тате!
© Миряна Николаева Все права защищены