22 jul 2008, 13:54

Ревност 

  Poesía » Del paisaje
953 0 3

 

 

Прозорец, светлина, небе.

Смях, невинност и дете.

Игри, паркове, катерушки.

Изведнъж белоснежни вихрушки...

Езеро, пера и кръв...

Червени точки по приказната белота...

- Защо уби синигера, дете?

- Заради медения глас, тате!

© Миряна Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??