Тихичко вятърът студен подухва
и без теб реалността пред мене рухва.
Един идеален свят, създаден от мечти,
а прахта ми носи спомени за твоите очи.
Тихичко капки дъжд по стъклото се стичат,
навън хора да се скрият забързано тичат.
Виждам твоята усмивка, как я обичам.
Само нощта знае колко много в нас се вричам.
Рухнала е реалността, когато те няма.
Очите ти правят болката ми няма.
Твоя глас от всичко най-обожавам,
заради тази любов не се предавам.
© Лилия Все права защищены