С мълчанието разговарям,
а то се взира в мен тактично.
И без въпроси отговарям,
че влюбен в него съм лирично.
Предлагам да се помирим -
с мълчанието разговарям.
На ангела си все любим
красиви думи подарявам.
Дали от обич полудявам,
дали е монолог, не зная.
С мълчанието разговарям...
Кога ли ще му дойде края?
За прошка ли сега да моля?
" Прости, прости, прости... " повтарям.
Душата своя ще оголя.
С мълчанието разговарям.
© Асенчо Грудев Все права защищены