25 июл. 2007 г., 12:02

С надежда 

  Поэзия
965 0 3
 

Виж светлината бяла в небосвода,

лъчи надежда от умираща звезда,

а ние с теб стоиме под дъждеца,

струящ от нейната душа.

И мислим си за нашата любов гореща,

нима не е тя същата звезда,

която храним с чувства и вълшебства

и вярваме, че вечна ще е тя.

Но знаем нищо вечно няма,

така ще е и с нашата любов,

но знаеш ли, за мен ще е награда,

когато спомниш си за мъж любим,

все аз пред теб да се явявам

с образ мил и неповторим!

© Христо Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??