4 февр. 2012 г., 00:49

С полуотворени очи 

  Поэзия » Другая
681 0 0

Ще се събудя още жива

 с полуотворени очи.

Във своята вековна сила,

във своите изгубени мечти.

 

И сигурно ще бъда още тази,

която вчера беше с половин душа.

Ще се събудя във сълзи-елмази,

за жаден пир, за щастие и самота.

 

И може би навън ще ослепея,

макар с полуотворени очи.

Но зная - пак ще свикна да живея

със своите изгубени мечти.

© Пенка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??