4 feb 2012, 0:49

С полуотворени очи 

  Poesía » Otra
682 0 0

Ще се събудя още жива

 с полуотворени очи.

Във своята вековна сила,

във своите изгубени мечти.

 

И сигурно ще бъда още тази,

която вчера беше с половин душа.

Ще се събудя във сълзи-елмази,

за жаден пир, за щастие и самота.

 

И може би навън ще ослепея,

макар с полуотворени очи.

Но зная - пак ще свикна да живея

със своите изгубени мечти.

© Пенка Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??