Ти ме караш безбрежно да летя
и да се моля само да си до мен,
все едно къде -
просто да си до мен!
С теб сили за всичко имам,
целия свят притежавам
и по-силна ставам!
Ти сърцето ми уцели с нежни стрели -
дълбоко в мен ги заби
и накара сърцето ми за теб само да тупти!
За теб мога всичко да направя
и над пламнали океани
ако трябва да летя -
до крайност да пазя любовта!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены