29 sept 2013, 19:31

С теб 

  Poesía » De amor
841 2 0

Ти ме караш безбрежно да летя

и да се моля само да си до мен,

все едно къде -

просто да си до мен!

 

С теб сили за всичко имам,

целия свят притежавам

и по-силна ставам!

Ти сърцето ми уцели с нежни стрели -

дълбоко в мен ги заби

и накара сърцето ми за теб само да тупти!

 

За теб мога всичко да направя

и над пламнали океани

ако трябва да летя -

до крайност да пазя любовта!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??