Мислиш ли, че някога ще успея да те забравя,
след като обърна всичко в мен?
Разбърка без жал моя малък свят,
остави ме да умирам ден след ден.
Сълзи горещи по бузите се стичат
и крещя името ти в тишината.
В локви с кал сърцето ми се влачи -
за него остана само тъмнината...
Искам само теб и нищо друго;
гласа ти да чуя аз копнея,
дори и ще прося любовта ти,
но тя ми трябва, за да живея…
© Биляна Радоева Все права защищены
Поздрав и усмивка.