6 дек. 2011 г., 06:04  

Вървя 

  Поэзия
759 0 0

 

 

Искам да бъда за  тебе надежда,

когато непрогледен ти се струва мрака,

и непосилна за душата ти нежна в

теб се всели и стаи самотата...

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??