6 dic 2011, 6:04  

Вървя 

  Poesía
757 0 0

 

 

Искам да бъда за  тебе надежда,

когато непрогледен ти се струва мрака,

и непосилна за душата ти нежна в

теб се всели и стаи самотата...

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??