1 авг. 2023 г., 08:51

Само доброто е истински красиво! 

  Поэзия » Другая
319 0 0

Пълно е с капани и изкушения,

през целия живот зло ви дебне.

Затуй мислете, имайте съмнения,

с разум душата ви ще прогледне!

 

Само доброто е истински красиво,

другото е привидност, маска сал!

Внимавайте, действайте предвидливо,

имайте в сърцата си добро, идеал!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??