Пълно е с капани и изкушения,
през целия живот зло ви дебне.
Затуй мислете, имайте съмнения,
с разум душата ви ще прогледне!
Само доброто е истински красиво,
другото е привидност, маска сал!
Внимавайте, действайте предвидливо,
имайте в сърцата си добро, идеал!
© Георги Todos los derechos reservados