3 мая 2009 г., 20:04

Самочувствие. Надутост. 

  Поэзия » Другая
594 0 6

Това,

което повечето от вас наричат "самочувствие"

(надутост),

аз наричам любов

към мен.

Нормално е да обичам най-много себе си,

но се надявам някога... (не знам кога)

... да обикна някого повече от живота си.

© Елмаз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??