Това,
което повечето от вас наричат "самочувствие"
(надутост),
аз наричам любов
към мен.
Нормално е да обичам най-много себе си,
но се надявам някога... (не знам кога)
... да обикна някого повече от живота си.
© Елмаз Todos los derechos reservados