В леса намери ме,
с цветя накичи ме,
на никой не казвай ти моето име!
Пак волно танцувам,
със луди лудувам
и бурно се смея, без да се преструвам!
Аз пея омайно,
подкяням те тайно
със мен да откриеш вълшебство безкрайно.
Магично красива,
опасно игрива,
девойка с душа на дете - самодива.
© Миглена Миткова Все права защищены