29 дек. 2016 г., 18:49

Самота 

  Поэзия » Философская
506 0 3

Невъзможно е вятър в клетка да затвориш,

мълчанието – в усмивката на нечии очи.

Да полетиш с подрязани крила.

Мечтата на дете да я отнемеш.

 

Самотата взираща се в утрешния ден.

Историята за нея,

болна тема е това.

 

Началото и края на всичко истинско.

Най-малко възможната мечта.

© Юлиян Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??