Самотата във мен се всели
и се вплита все по-навътре в душата
как да повярвам в нечии чужди лъжи
когато раздадох любов, а получих омраза...
Самотата е тежка и зла
няма огън в душата и песен
всяка сутрин се будя и тихо рева
че те няма до мен...
Самотата е в нас и в душите ни
колко ще струва да кажеш на някого просто... ОБИЧАМ ТЕ
тези думички жарки ще стоплят гърдите ни
и ще ги кажем само за миг....
© Борислав тодоров Все права защищены