22 июл. 2007 г., 17:33

Сбогом 

  Поэзия
642 0 1
Тогава, когато ме обичаше
и така умело го прикриваше,
аз се чувствах тъй сама
... сама, оставена жена.

Сега, когато казваш, че обичаш ме,
друг сърцето ми обгърна.
И казваш често, че желаеш ме -
няма назад да се обърна.

Няма да съм вече примирена,
нито както бях - сломена.
Превзела ме е новата любов,
изящна - в сребърен обков.

Свърших да те чакам, мили.
Колкото и спомените да са живи.
Аз със него съм изпълнена със сладост,
а със тебе беше само жалост.

Сбогом ще ти кажа само.
Връщам се при него на мига.
Ще ти махна с китка вяло.
Няма вече да съм тъй сама!


15.07.2007 год.

© Ивета Лъскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??