17 апр. 2012 г., 22:24

Сбогуване 

  Поэзия » Другая
511 0 0

Каквото бях за теб, аз бях…

Време е да си отида,

за да не подправим любовта.

Тя няма право да е полужива.

 

Каквито дни ми подари,

ще помня…

Различното при мен е винаги

изискано -

и пролетта, и  утрото…

И зимата – дори.

Но време е да тръгвам.

Сиво ми е.

 

Когато, уморен, денят

отразява огледално

помръкналата обич,

не се замисляй…

 

Всяко нещо има край.

Дори да е започнало

като компромис.

Каквото бях, ще ме запомниш…

Другото не струва.

Ресто връщам, СЪВЕСТ…

 

© Таня Хаджидимитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??