18 окт. 2011 г., 17:50

Сценарий за сериал 

  Поэзия » Юмористическая
1232 1 1

                                               СЦЕНАРИЙ  ЗА  СЕРИАЛ

 

 

    Оказва се, че винаги светът е против човека.

    Думи излишни, коментари и проблеми.

    Всичко това се случва вече двадесет и един века.

    Във всяка държава, дори и в хареми...

    Делата, които правиш са си за теб самия.

    Омайваш с мечти, живи и умрели...

    Не ми повтаряй:„Ах, ти горкия!“

    Не стой, като цвете от калии и сардели!!!

    Завърти си главата, преброй до три

    и за миг ще изчезнеш ти от света!!!

    Без любов, грешки, омраза и пари.

    Потърси искрица от човешка душа!

    Мислите ще се превърнат в шепа пепел.

    Мечтите ще се слеят в един океан.

    А ти самия ще си Божи свидетел...

    И най-накрая, добър, обичан и разбран!!!

    Колко време ще мине? Не знам!?

    Хората да живеят без караници и скандал?

    Колко време ще мине? Да премахнем този срам?

    Нима това е чист сценарий за сериал???

© Янислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е интересно,поздравления
Предложения
: ??:??