СЦЕНАРИЙ ЗА СЕРИАЛ
Оказва се, че винаги светът е против човека.
Думи излишни, коментари и проблеми.
Всичко това се случва вече двадесет и един века.
Във всяка държава, дори и в хареми...
Делата, които правиш са си за теб самия.
Омайваш с мечти, живи и умрели...
Не ми повтаряй:„Ах, ти горкия!“
Не стой, като цвете от калии и сардели!!!
Завърти си главата, преброй до три
и за миг ще изчезнеш ти от света!!!
Без любов, грешки, омраза и пари.
Потърси искрица от човешка душа!
Мислите ще се превърнат в шепа пепел.
Мечтите ще се слеят в един океан.
А ти самия ще си Божи свидетел...
И най-накрая, добър, обичан и разбран!!!
Колко време ще мине? Не знам!?
Хората да живеят без караници и скандал?
Колко време ще мине? Да премахнем този срам?
Нима това е чист сценарий за сериал???
© Янислав Иванов Всички права запазени