Не искам тебе, него или нея,
само да върна себе си копнея.
Коя съм, каква съм забравих
и май заради теб го направих.
Опитвайки да бъда каква ли не,
за да пленя твоето сърце...
Но оказа се, че не притежаваш
ни сърце, ни душа и да раняваш
можеш само. А сега загубих
и аз своето, понеже се влюбих
преди време като наивно дете,
на което ти вече всичко отне...
© Александра Чикова Все права защищены
с обич.