23 abr 2008, 8:11

Себе си искам да върна... 

  Poesía » De amor
614 0 1

Не искам тебе, него или нея,

само да върна себе си копнея.

Коя съм, каква съм забравих

и май заради теб го направих.

Опитвайки да бъда каква ли не,

за да пленя твоето сърце...

 

Но оказа се, че не притежаваш

ни сърце, ни душа и да раняваш

можеш само. А сега загубих

и аз своето, понеже се влюбих

преди време като наивно дете,

на което ти вече всичко отне...

 

 

© Александра Чикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??