Сега разбирам в топлите ми длани,
си сгушен, мили, само ти.
И в сънищата мои разпиляни
виждам само твоите очи.
Най-силното вълшебство си за мен,
най-яркия камък, скъп и безценен.
Душата от теб всичко ще вземе,
за да живея до теб пълноценно.
Сега разбирам, чудо някакво си ти,
и разбирам колко обич разпилях.
И дано да ми простиш,
дано, аз те обожавам.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены
Нека любовта не ви напуска!!!
Поздравления за нежния стих!