29.12.2007 г., 20:35 ч.

Сега разбирам 

  Поезия » Любовна
562 0 2

Сега разбирам в топлите ми длани,

си сгушен, мили, само ти.

И в сънищата мои разпиляни

виждам само твоите очи.

 

Най-силното вълшебство си за мен,

най-яркия камък, скъп и безценен.

Душата от теб всичко ще вземе,

за да живея до теб пълноценно.

 

Сега разбирам, чудо някакво си ти,

и разбирам колко обич разпилях.

И дано да ми простиш,

дано, аз те обожавам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??