8 янв. 2012 г., 22:27

Сетивно 

  Поэзия » Любовная
509 0 7

ласкави
те ме замятат
през раменете
и нежно
се спускат
надолу по пръстите ми
лекичко стискат
дланите ми
плъзват се
за през кръста ми
и ме притеглят
към себе си
а дъхът им
е гъделичкане

думите ти

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??