8 ene 2012, 22:27

Сетивно 

  Poesía » De amor
507 0 7

ласкави
те ме замятат
през раменете
и нежно
се спускат
надолу по пръстите ми
лекичко стискат
дланите ми
плъзват се
за през кръста ми
и ме притеглят
към себе си
а дъхът им
е гъделичкане

думите ти

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??