8 февр. 2007 г., 11:55

Сгреших 

  Поэзия
1263 0 6
Сгреших Седя във стаята студена с болна от лъжи душа, сега до болка променена знам, че винаги греша. Сгреших, че срещнах те въобще, сгреших, че ти простих, сгреших, че дадох своето сърце, дори, че тези редове ти посветих!

© Екатерина Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??