8.02.2007 г., 11:55 ч.

Сгреших 

  Поезия
1262 0 6
Сгреших Седя във стаята студена с болна от лъжи душа, сега до болка променена знам, че винаги греша. Сгреших, че срещнах те въобще, сгреших, че ти простих, сгреших, че дадох своето сърце, дори, че тези редове ти посветих!

© Екатерина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??