26 окт. 2014 г., 09:33

Широко затворени очи 

  Поэзия » Другая
402 0 2

Ще бъда силует за теб
и мирис на жена,
докосване на къдри
по брадата,
потръпване
под твоята настойчива ръка
и тишина,
във тъмнината.

Ще бъда
низ от премълчани думи,
ала ти не ще броиш,
ще си представяш, че съм вятър.
А аз със тишината
ще крещя
(и ти крещи!)
със скъсаните
гласни струни на душата.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??