26 нояб. 2009 г., 17:46

Щастлив съм 

  Поэзия » Любовная
507 0 1

Щом сутрин отворя свойте очи, 

щом към небето вдигна поглед,

виждам блестящи утринни лъчи.

Щастлив съм, щом видя твоя поглед,

взрян в моите сънливи, влюбени очи.

Искам сутрин да се будя в погледа

на твойте очи.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??